Alla inlägg under september 2010

Av Hege - 19 september 2010 19:53

Jag är värkligen trött i dag känner jag, skulle ha sovit tidigare i går änn vad jag gjorde. Men så blir det lätt så när man har barn, för när hon sover, ja då har jag min tid. På min tid gör jag saker som jag vill eller måste göra.


Först gör jag det jag måste, diska, städa, torka golv ja sånna saker som jag inte kan göra när Julia är vaken eftersom att min tid då går till henne. Det enda jag gör av städning när Julia är vaken är att tvätta kläder och damsuga, eftersom att det låter för mycket för att göra när hon sover.


Men i går gjorde jag INGET, inte ens diskade faktiskt! Varför? För att jag ville inte, jag slog ut håret i går å sket i disken, plockandet osv! Det såg lika stökigt ut när Julia vaknade som när hon la sig med andra ord. Det var alltså inte lika kul på morgonen och det kommer inte bli roligt nu när jag snart ska börja. Inte för att det är mera att plocka, det kan det väll aldrig bli när Julia har varit i farten, men att det är mera å diska änn vad det annars är.


Så vad gjorde jag i går då eftersom att jag inte sov? Ja inte pratade jag med någon på facebook eller msn i alla fall för det var nog inte en endaste en hemma i går, Ken Ring spelade ju i stan å jag vet att många var där, jag ville också... Det är nog enda gången som jag värkligen har kännt "Fy bublan vad jag vill ut i kväll!" Efter att Julia kom till värden, det är väll inte så illa?


Villket som, vi har fortfarande inte kommit fram till vad jag faktiskt gjorde i går? Jag bloggade lite och pratade med några på facebook som inte var ute å så kollade jag på en film, i lugn å ro! Jag var helt ensam, på väldigt länge.

Av Hege - 19 september 2010 18:15



Allt de thar vi hunnit i dag pluss lite till! Vi skulle ut och gunga var planen (i dom nya viterkläderna bara för att testa!) så gjorde vi det å efter att vi hadde gjort det, lekt i sandlådan och åkt rutchkana ett par gånger så gick vi vidare till kinaresturangen i stan. Julia sovnade på vägen så då fick hon vila lite också.


När vi kom fram så bestälde jag mat medans Julia sov vidare tills maten kom ca 15 min senare. Hon var inte speciellt sugen på mat när hon precis hadde vaknat utan lamporna i takter var mycket roligare. Efter ett tag åt hon dock en hel del. Så gick vi hela vägen hem igänn och på vägen mötte vi Julias farbror Hawkar.


Han skrämde mig men vi gick tillsammans hem i alla fall. När vi kom inn skulle vi göra ett snabbis byte på Julias blöja, något som är lättare änn gjort nu för tiden! Hon har inte tid att ligga still längere så vi gör det ofta stående, också i dag. Men i vagnen för då kan hon inte rusa iväg naken heller. Inte så smart! Dropp dropp och hela vagnen var ner kissad, å det var inte bara bara att tvätta denna vagns som det var med den förra inte. Nej nej!

Man måste skruva loss allt med typ 100 skruvar! Så opraksiskt som det kan blir med andra ord! Men det gick bra till slut i alla fall och nu är den i maskinen! :)

Av Hege - 19 september 2010 14:33

Visst är det så? Att tappa kärleken gör ont, men när någon ljuger så är det värre? Det tycker i alla fall jag! Jag hatar människor som ljuger, det är nog det värsta man kan göra. Man ljuger inte, det gör man bara inte! Det kommer jag ta hårt tag i när Julia börjar med, för man ljuger inte!


Det som är det är ju att när någon ljuger så kommer sannigen alltid fram, men man ska heller inte blanda ihopp ljuga med missförståelser. Alla kan vi måssförstå ibland och man ska inte kalla det för att ljuga, det är inte samma sak.


Men gud va jobbigt det blir när någon gör jusst de, ljuger. Man känner sig obekväm för att man kanske vet vad sanningen är, så blir man irriterad för att man vet att dom ljuger... Om man inte vet på en gång att dom ljuger så blir man förbannad för att dom har haft flera dagar/väckor/år på att berätta sannheten, men bara valt att fortsätta ljuga.


Nej, ljuga är inget jag gör ofta i alla fall! Om man inte kan stå för sina meningar, handlingar och åsikter så kanske man borde byta ut som/aldrig ha gjor det man har gjort?

Av Hege - 19 september 2010 04:29
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Hege - 19 september 2010 02:45

Gud va många sånna låtar det finns, som fasnar och aldrig släpper taget. Det som är roligt är dock att alla tror vi att vi kan sångerna även om dom som måste lystna på detta ohyre vet att så är det inte!


Shakira - Waka waka! Den sitter hårt som sten! Den sitter inte bara fast i hörselsgången men den ekar och trummar på trummhinnan som en trummis i ett 17 maj tåg! *BANG BANG WAKKA WAKKA!*
Att shakira är otroligt het i vidion gör inte saken bättre, inte bara i örona hon fastnar, men hon sitter som slickat på näthinnan också. Men jag gillart!


Villka flera låtar? Massor finns det, men villken kommer man på JUSST NU som kan fasna på en människa som inte bor i Norges näthinna och hörselgång?


Minns ni "Riva hela haket, SÅ KLART!" Med Petter? Det var en hit minns jag och den spelades på skoldiscona medans alla sjöng "SÅ KLART!", det var tider det...


  

Jullan på hennes 1 års dag!
Gud va jag älskar att min text och bild värkligen hör ihopp! Som citron och mjölk ungefär.




Av Hege - 18 september 2010 20:49

Nej nu orkar jag inte ladda upp flera gamla innlägg från den andra bloggen, jag gör det mäst för min egen del men så tänker jag ändå inte radera den gamla bloggen så vad är meningen med det?


Jag sitter i alla fall här och vill värkligen inn på min facebook men jag har inte hunit det ännu eftersom att jag så promt skulle ladda upp alla gamla innlägg, men nu ger jag upp, dom är för många!


Uppdaterar nog mera lite senare med biler osv, för jusst nu är jag på skol-datorn och kan därför inte blädra bland alla mina kort, eftersom att det inte finns några!


Här är i alla fall Julia på sin allra första födelsedag!   Min favorit tjej!


Av Hege - 18 september 2010 17:47

Jag tänkte att jag skulle slänga inn allt som jag skrev när jag var gravid och andra viktiga minnen som jag har i min gamla blogg, varför? För att jag vill ha det kvar! :) Man läser alltså om man vill veta hur det var för mig att vara gravid, eller så låter man bara bli.

Av Hege - 18 september 2010 17:11

I dag skulle jag, Julia och hennes pappa åka till ett nytt köpcenter i "Malvik" bara för att det är roligt med något nytt tänkte vi. Det tar ungefär en timma att åka dit, men som sagt, kul med något nytt. Dom har ju trots allt bablat om det på radion i evigheter känns det som och sagt att det öppnades i Torsdags, å nyare änn så blir det väll knappats.

När vi kommer dig så ser vi till våran stora förtvivlan att det inte ens var öppet! Villket bakslag! Snacka om att få en bitch slap rakt i trynet!
Hur som så valde vi att åka till sparkjöp i stället. Jag tänkte att även om jag har totalt innställt mig på att köpa Julias vinterkläder från H&M så spelar det väll ingen roll, det är i alla fall kul att titta och man kanske hittar något bättre.

Inn for vi och ut kom vi med två tröjor till mig (en flees och en tjock stickad tröja) och ett par byksor till Hawkar. Där inne så hittade Hawkar jättefina regnkläder som jag tänkte att vi skulle haffa till Julia, men dom var aldeles för stora, så jag lät bli. Så kollade vi på en overall, inte så tjusig och lite för lång så jag skippade den med. Det blev alltså inget på Julia...

Det var nog första gången någonsinn (efter att Julia blev fött) som jag har gått inn i en affär, köpt kläder till mig själv men inget till henne.
Så vi var så klart tvungna att åka till City Syd även om det inte var planen eftersom att dom har REA där så det är full packat med männiksor. Vi stod i kö kanke 20 minuter bara för att få komma inn.
Till slut kom vi dock inn, med en grinig pappa och en sur Julia och en shoppinggalen mamma! Rakt mot H&M för att köpa Julias vinterkläder som jag hadde kollat inn. Icke sa nicke!


Först såg jag att dom inte hadde byksorna som matchade till den lila jackan, jag blev besviken nog. Så hadde dom inte Julias storlek i jackan heller! AS! Men jag tog den rosa jackan som faktiskt är mycket finare på riktigt änn på bilden och ett par lila byksor som var nästan 3 dubbelt så dyra som dom andra som jag skulle ha, men det fick så vara för dom rosa lyste rosa pluss att det var bara en reflex på hela byksan.

Denna byksa 249,-

Och denna jacka blev det, prisen var 199,-.


Färgen är dock inte rättvis på bilderna, bykserna är mörkare lila och jackan är lila där det ser ut som att den är grå.

Så nu till det roliga!
Jag betalade 224,- för båda delarna! Alltså inte ens lika myket som BARA byksan annars hadde kostat! Gud vad jag älskar när man får rabattkuponger på 50% på valvri vara, jag hadde 2 stycken så jag fick 50% på jackan och på bykserna. Kärlek på det!



Ovido - Quiz & Flashcards