Alla inlägg den 24 september 2010

Av Hege - 24 september 2010 23:52

Jag kjöpte lamskinn till Julibull i dag<3 Jag har inte köpt det innan eftersom att jag känner att hon behöver det inte. Men nu kostade det bara 200,- så jag kunde inte låta bli. Villket fynnd! Som hittat asså!


Det var ungefär det jag skulle säga, det var förästen på jysk. Kanske är rea i Sverige med, ni får kolla upp det om ni behöver! Det fanns i svart och vitt, Julibull har vitt :) Det set värkligen tjusigt ut i vagnen om inte annant!

Av Hege - 24 september 2010 23:41

På måndag tänkte jag att vi skulle köpa vinterskor för på "Skoringen" där får man service! Dom hjälper till och mäter fötter, rätar ut och är bra med barn. Så nu, efter ca 1 månads letande har jag hittat "Skofus" skor till Julia som är lila (matchar hennes andra vinterkläder) i storlek 22 som hon kan få på sina små fötter.

Julia har nog ärft sina fötter efter mig (som allt annat) tyverr, hon har med hög vrist, rist eller vad det heter uppe på foten så det var riktigt svårt att hitta BRA vinterskor till henne. Jag letade först efter några som inte var så dyra, å jag hittade ett par men så kom jag på att jag vill att hon ska ha skinn skor så då får man betala där efter också. Det är dock inte så dyrt som jag trodde att det var för skinn skor, 499,- kostar dom å dom är sånna som håller hela vintern.

Hon ska fortfarande ha cherrox också att ha när det är slapsigt väder ute. Dom håller bara upp till -5 (jag tror att jag har sett -10 någon annan stans också.) så det är allt för kallt för att ha mitt i vintern. Nej, riktiga vinterskor ska det vara!



Av Hege - 24 september 2010 23:30

Det är helt sjukt hur trött jag blir av att gå i skolan! Kl 22 varje kväll skulle jag lätt kunna slokna utan problem, men jag vill bara inte. Så jusst nu sitter jag här, halvsovandes. Ok, det är inte så jobbigt att gå i skolan, men jag vaknar kl 05.30 varje morgon för att hinna till bussen som går 06.13
Så går jag i skolan hela dagen, kl 08.00 börjar jag och kl 15.00 slutar jag, så är det bara att åka hem till min älskling som är med sin pappa på dagarna, å det är lika underbart varje gång jag kommer och hon ler från öra till öra och säger "MAMMAAAA!"

Efter det vill hon kramas å pussas, eller jag vill i alla fall, hon är mäst tvungen även fast hon tycker att det är mysigt. När jag kommer hem har Julia ofta redan ätit middag så när jag kommer hem äter jag anntingen räster, eller något annat snabt.

Så är det play time! Ute, inne, borta, hemma! Vi leker över allt! Julia älskar värkligen sandlådan så man får passa på nu innan den fryser till is. Det är inte själva sandådan hon gillar, det är att kasta upp sand på rutchkanan så att det låter, det är as kul! Annars är gungan helt ok! Hon har också komit på att man kan klätra i klätterstälningen om man är stark, villken tur att hon inte är så stärk redan.  

Jag älskar dig Julia! Det skal du aldrig behöva tveka på! Inte ett enda sekund efter att du kom till att jag inte har älskat dig! Du är anledningen till att jag andas å utan dig är jag som en skola utan elever, till absolut ingen nytta.

Ovido - Quiz & Flashcards