Alla inlägg den 30 september 2010

Av Hege - 30 september 2010 21:32

Ok hur underbart är inte detta? Jag loggar inn på facebook, ganska trött och almänt irriterad över små saker så som jag kan bli ibland (ska säkert ha mensen typ i morgon!) å så ser jag detta;

Kristoffer är alltså min lillasysers pojkvänn! Och hur lycklig blir man inte när man ser detta? Han är för gullig ibland asså!   

Nej, detta gjorde min dag! :)  

Av Hege - 30 september 2010 17:09

Det har jag frpgat mig själv 100 gånger när folk (mammor speciellt!) kommer hem och skriver i sin blogg nästan varje dag att dom har shoppat nya saker. Jag har aldrig fattat vart alla pengar till detta kommer ifrån! Det är klart att dom får lön osv, men har dom inga räknignar har jag undrat?

Nu tror jag att jag vet hur dom gör, dom köper REA saker! Det är i alla fall min filosofi! Jag har handlat massor till Julia i det sissta, mästa dels för att hon ahr behöft nya kläder men också för att vinteren är precis runt hörnet och att hon behöver så klart nya vinterkläder som alla andra barn. Å så är det för att det är roligt att shoppa till henne, allt passar henne och man provar det sellan, pluss att hennes srorlek alltid reas ut värkar det som!

I dag kom jag hem med två tröjjor, fast jag inte ens skulle ha något. Å här om dagen köpte jag byksor för att dom hon hadde på var smutsiga, å innan det köpte jag en till tröjja osv osv osv! Så går dagarna, men kul är det att pryda Julibull med nya kläder!   

Ovido - Quiz & Flashcards