Alla inlägg den 23 september 2010

Av Hege - 23 september 2010 23:15

Ok, vem där ute kan säga att dom inte älskar rea? Alla älskar rea, eller? Jag hatar att det ska vara fullt med människor och alla roffar åt sig hela tiden medans man står där som en idiot och fattar inte helt var tröjan man jusst kollade på tog vägen?

I villket fall som hälst, jag älskar rea och "Du får 50% rabatt på valfri vara" kuponger. Jusst nu är det Trondheims största rea på hela året och Hege kirrar massa vinterkläder till Julibull. Fram tills nu har jag kommit över;

Ett par vantar som är vattenavstötande och som är i samma typ som hennes termobrallor (dom var inte på rea me jag hadde ju 50%are;)).

Ett par tjockare byksor till vinter sidan av året. Inte som man har ute men som man har när man text går inne i stan utan att hon ska behöva frysa. Det är så klart "kill" byksor eftersom att det nästan inte görs sånna byksor för tjejer. Om det finns så är dom rosa, inte så kul! Roligare med "häng brallor"!:)

En college (stava?) tröjja som är blå med rosa tryck på, när Julibull har på sig luvan så ser hon ut som en tvätt äkta hipp hoppare! Sötnos   

En vanlig tröja med "Hallo kitty" på. Jag vet, jag bannar ijäntligen hallo kitty, men eftersom att det var lila tryck och massa glitter så kunde inte ens jag motstå den charmiga kisse katten.

Tofsar, som inte var på rea men Julia har fått så mycket hår att dom små tofsarna är i minsta laget nu, mysigt.

Summan av kardemumman *bamparam!!!* 200,- villket är typ gratis! Hallo kitty är ju ett märke och bara den trjöjan hadde kostat 179,- liksom! :) Nej, jag älskar rea!

Ovido - Quiz & Flashcards