Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Hege - 5 juli 2011 23:32

Nu åker vi snart! Bara i morgon kvar sen på Torsdag smäller det! I morgon ska vi först till polis huset och hämta Julias pass. Efter det ska vi till banken och fiksta så att hyran träks automatiskt från min konto. Efter det ska vi till parken och grilla med några kompisar å sen kl 18 på kvällen ska vi på konsär inne i stan och stanna en timme eller så och då ska jag så klart kolla på när Julia dansar och inte så mycket på konsären!


Jag längtar!


Nu har vi fiksat allt och det enda som är kvar är det jag har sagt nu! Vi måste också köpa shampo, balsam och nagellack!  Det var nog det hela! :)

Av Hege - 5 juli 2011 23:18

Hon är inte skyldig heter det. Alltså om saken jag skrev om tidigare. Tydligen så hadde barnet drunknat, hon hadde tapat över munnen och näsan och så kastat sitt barn i skogen för att det skulle se ut som mord. Anledningen till det säger hennes advokat är att hon själv blev sexuellt utnytjat när hon var liten och därför reagerade hon på det sättet. Varför hon körde runt med sitt döda barn bak i bilen i ett par dagar eller varför man hittade kloroform i bagagen, ja det kan man undra över! 

Själv tror jag så absolut att hon är skyldig! Det enda dom fann henne skyldig i är att ha ljugit för polisen i saken och inget annat. Hon får alltså en max dom på 4 år.

Fy fan alltså! Jag tror själv att hon är skyldig och hoppas värkligen att det blir en ny rättegång med en ny jurry! 

Av Hege - 5 juli 2011 12:52

När man ser den kvinnan så är det inget med henne som man tänker på. En vanlig kvinna i en sal med en flaska vatten. Hon är tilltalad för att ha mördat sin egen dotter genom att sätta tape över munnen och näsan så att dottern tillslut inte har fått luft och på så sätt har dött av syrebrist. Hon har då (tror man) lagt barnet i bak på sin bil och kört runt med liket i ett några dagar innan hon så har kastat barnet i en skog inte så långt ifrån sitt eget hem.

Anledningen till att hon har gjort det hära (tror man) är för att hon inte ville ha barnet som redan hadde hunnit blivit två år gammal. Man tror att hon inte ville ha barnet för att det "var ivägen" för att hon skulle få leva sitt liv så som hon alltid hadde levt det och hon känner själv att hon hadde blivit påtvingat barnet som hon inte ville ha från början.

Hon hävdar själv att hon inte har gjort det och att barnet blev kidnappat från henne av hennes nanny. Det gjorde så klart att man började leta efter barnet över hela landet utan att hitta henne. Man hittade henne dock kvarlevorna den 11 Desember, ca 6 månader efter att barnet ska ha blivit mördat. Om hon blir dömd så kan hon riskera giftspruta (dödstraff) eller alternativet fängelse för livet.


Hur kan man göra något sånt?! Hur kan man döda sitt eget barn? Hur sjuk är man då, eller är man ens sjuk längere? Jag fattar inte helt hur dom hittar logiken i det hela. Det måste ju hon också förstå att barnet skulle bli saknat av mor föräldrar och att människor skulle undra vart tusan barnet hadde tagit vägen!!

Om hon är skyldig så hoppats jag värkligen att hon får fängelse för rästen av livet. Hon kan sitta där och ruttna precis som hon hadde kastat sitt barn i skogen för att ruttna bort! Hon hadde inte ens grävt ner henne, bara kastat henne där som att hon vore sopporna från dagen innan! Hon bodde i Florida, varför adopterade hon inte bort barnet om hon inte ville ha det? Man slutar nog aldrig att bli chokerad över människan...

Ovido - Quiz & Flashcards